www.nkrf.no » Nyheter » 2015 » September » Artikkelprisen 2014

Vær oppmerksom på at Kommunerevisorens arkiv fra 2018 (og tidligere utgivelser) ligger på gammel serverløsning og er ikke spesielt tilrettelagt for lesing på telefon eller nettbrett.

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Artikkelprisen 2014

22.09.2015

Tove-Gunn Moen er tildelt Kommunerevisorens artikkelpris for 2014.

Kommunerevisorens artikkelpris for 2014 er tildelt Tove-Gunn Moen

Kommunerevisorens artikkelpris henger høyt, og den har vært delt ut siden 1995.

Juryen, som har vurdert kandidater til artikkelprisen for artikler skrevet i Kommunerevisoren i 2014, har bestått av styreleder og ansvarlig redaktør Per Olav Nilsen, seniorrådgiver Bjørn Bråthen og daglig leder Ole Kristian Rogndokken.

Prisen for 2014 går til Tove-Gunn Moen, fagansvarlig regnskapsrevisjon i Rogaland Revisjon IKS, for artikkelen:

Stikkprøver i revisjon | pdf-format (nr. 6, side 9-13)

I juryens begrunnelse heter det at artikkelen er faglig god og lettlest, og at den omtaler et emne som er viktig for utøvelsen av regnskapsrevisjon, men som samtidig er lite omtalt.

Artikkelen innledes med å stille en rekke spørsmål: «Hvor mange stikkprøver skal jeg ta?» «Hvilket grunnlag skal jeg ta dem fra, og hvordan skal jeg velge dem ut?» «Hvordan skal de resultatene jeg har fått, tolkes?».

Moen, som selv tidligere har vært kvalitetskontrollør for NKRF, skriver i artikkelen at dette er et av de områdene hvor de årlige kvalitetskontrollene avdekker flest svakheter.Til toppen av siden

Topp